

شرکت کارآمدان کیان زنگان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان برگزار می کند:
محتوای دوره
1- تاریخچه صنایع تخمیری درایران و جهان
2- آشنایی با مواد اولیه صنایع تخمیری
3- شناسایی مخمرها با منشاء گیاهی و حیوانی و تاثیرات ناشی از آن در محیطهای غذایی
4- شناسایی تخمیرهای هوازی و بی هوازی و جلوگیری از تخمیرهای ناخواسته
5- بررسی تکنولوژیهای تخمیری در ایران و جهان
2- آشنایی با مواد اولیه صنایع تخمیری
3- شناسایی مخمرها با منشاء گیاهی و حیوانی و تاثیرات ناشی از آن در محیطهای غذایی
4- شناسایی تخمیرهای هوازی و بی هوازی و جلوگیری از تخمیرهای ناخواسته
5- بررسی تکنولوژیهای تخمیری در ایران و جهان
اهداف : آشنایی فراگیران با انواع محصولات تخمیری ( خیارشور، پنیر و…)
مدرس: دکتر سهیلا زرین قلمی عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان
مدت دوره: 24 ساعت
02433054408
09202643253
kianzangan@gmail.com