

مدرس: دکتر محسن زندی
- عضو هیئت علمی دانشگاه زنجان
- مشاور کارخانه قند ارومیه از مهر 1393 تا فروردین 1395
- 5 سال سابقه مدیریت و مشاوره در صنعت غذا
- مشاور مدیر عامل هلدینگ کشاورزی کمیته امداد امام خمینی (ره) از فروردین 1395 تا کنون
محتوای دوره
شناخت چغندر قند و نیشکر و ترکیبات آنها
اصول و مبانی خلال کردن چغندر و فرآیند استخراج
اصول و مبانی تصفیه شربت خام
اصول و مبانی تبخیر (اواپراسیون) و کریستالیزاسیون(طباخی)
اصول و مبانی سانتریفیوژ، خشک کردن، نگهداری و بسته بندی
اصول و مبانی فرآوری ملاس
اصول و مبانی تولید قند
مراحل توليد شكر از نيشكر
آزمون های رایج در صنعت قند و شکر
زمان برگزاری دوره: 16 و 17 دی ماه از ساعت 8:30 تا 13:30 مکان برگزاری: سالن همایش شهرک صنعتی علی آباد زنجان
- پکیچ آموزشی شامل جزوه آموزشی، پوشه، خودکار، برگه A4 و پذیرایی شامل میان وعده و نهار روز اول خواهد بود.
- بعد از پایان دوره، گواهینامه رسمی با تأیید سازمان ملی استاندارد ایران به شرکت کنندگان اعطاء می گردد.
شرایط ثبت نام: تصویر فیش واریزی به مبلغ 3500000 ریال به شماره حساب 2161300218810 و یا شماره کارت 5892101096997388 بانک سپه به نام علیرضا فتوت به همراه معرفی نامه از واحد محل اشتغال را از طریق شماره فکس 02189780728 و یا ایمیل kianzangan@gmail.com ارسال نمایید.